Om mig 

 

Som utbildad taktil massör och diplomerad livscoach är det välmående som står i fokus. Genom helande samtal, taktil massage och frigörande dans jobbar vi för att skapa ett gladare liv långt ifrån stress och ångest. Ensamhet är ett stort problem i dagens samhälle och på Glädjeliv vill vi hjälpa dig att må bra och känna att du har stöd. Alla förtjänar ett liv fullt av glädje och kärlek.

nedladdning.png

Cecilia Siöland

Livscoach och massör

Min ledstjärna har alltid varit glädje men efter 27 års hårt arbete i en chefskarriär valde jag en helt annan väg. Trots att jag verkligen haft roligt under denna karriärsperiod, kombinerat med att vara 4-barnsmamma och samtidigt stöttat min make med hans företag, kände jag att det var dags för en förändring.

 

Tyvärr blev glädjen beroende av prestation. När jag presterade kände jag en tillfredsställelse som till sist blev en drog för mig. Baksidan blev den accelererade rädslan av att misslyckas och därmed att bli värdelös. Därför har jag bytt min ledstjärna till frid.

 

Min drivkraft är min nyfikenhet vilket har gjort att jag hunnit med väldigt mycket i mitt liv.

I mitt jobb som chef har jag mött många människor på olika platser i livet som känner att någonting inte riktigt stämmer. Ibland kan det vara svårt att avgöra anledningen till varför man känner sig vilsen. Med hjälp av utbildningarna jag gått och genom min roll som personalansvarig har jag därför tagit fram en metod för att identifiera vad i grunden det är som får dig att må som du gör, vilket vi utforskar bl.a. genom samtal. 

Jag står för vikten av att ta hand om både kropp och själ och därför utbildade jag mig även inom taktil massage för att kunna erbjuda en helhetsupplevelse för mina klienter. Utöver avslappning tycker jag det även är viktigt att få röra på sig och erbjuder därför den kravlösa Frigörande dansen, lika mycket för mig själv som för andra. 

 

Det krävs mod att våga känna en inre frid med total acceptans och utan prestation.

Jag älskar alla härliga samtal med mina klienter, jag känner en fullständig inre frid när jag ger massage och njuter för fullt på den frigörande dansen. Jag är nu fri från prestationsångest och har frid i mitt hjärta.

Jag befinner mig mitt i livet och är mer sann mot mig själv och andra än någonsin. Det får mig att må bra och jag brinner för att hjälpa dig till ett välmående så vi kan göra mer gott tillsammans.

"I am not bound to succeed, but I am bound to live up to what light I have."
_


Abraham Lincoln

(1809-1865)

Utbildningar

- Gleerups Medicin 1+2 -2020-2021

- Taktipro Taktil massage originalmetoden -2019

- Svenska Imagoinstitutet "Att leva istället för att överleva" - 2018

- Lee Seger Tolkningsskola - 2017

- Praktisk ledarskapserfarenhet - 2001-2016 (från yrkeslivet med coachande samtal)

- MINE coachprogram - 2016

- Adeptus mentorsprogram - 2015 

- Healingskola - 2014