"I am not bound to succeed, but I am bound to
live up to what light I have."

_


Abraham Lincoln

(1809-1865)

OM MIG

Utbildning:

Taktipro Taktil massage originalmetoden -2019

Svenska Imagoinstitutet "Att leva istället för att överleva" - 2018

Lee Seger Tolkningsskola - 2017

Praktisk ledarskapserfarenhet - 2001-2016 (från yrkeslivet med coachande samtal)

MINE coachprogram - 2016

Adeptus mentorsprogram - 2015

Healingskola - 2014

 

Mitt intresse för människor och coachning började nog redan vid 3 års ålder då min lillebror föddes och det har sedan fortsatt i hela mitt liv i olika former i familj, föreningar och företag. Det var en svår tid när jag blev ensamstående mamma och änka vid 28 års ålder. Jag har lärt mig mycket av mina egna livskriser och jag vet att jag har något speciellt att bidra med genom min positiva syn på livet. 

 

Jag är både mentor och coach och jag har gått åtskilliga ledarskapsutbildningar.  Jag har konkreta redskap till att förstå mig själv och andra bättre. Att vara kvinna och arbeta som chef på en avdelning med nästan bara män har också gett mig en livserfarenhet. Mitt yngsta barn är från början ett familjehemsbarn som flyttade hem till oss precis innan hon fyllt 2 år. En härlig liten tjej som haft en traumatisk start i livet men som nu lär mig hur mycket som helst om vad som är viktigt.

 

Jag befinner mig mitt i livet och är mer sann mot mig själv och andra än någonsin. Det får mig att må bra och jag brinner för att hjälpa dig till ett välmående så vi kan göra mer gott tillsammans.

Kontakt

Tel: 0723-725 607

cecilia.sioland@hotmail.com

Kantorsvägen 118

Kvartersgården 4 på Klockarejorden

233 39 SVEDALA

10 min från Trelleborg

20 min från Malmö

30 min från Köpenhamn